M.A film & TV AB
Magnus Andersson
Malmö
.

magnus.andersson@jellyjar.se

Bildproducent, DoP, ENG-fotograf, Redigerare, TV-fotograf

April TV4/HDR, Innebandy SM TV4 sänder från Malmö Arena där både damer och herrars mästare ska koras.
Maj TV4, Studentsångarna sjunger in våren Även 2011 sjunger Lunds studentsångare in våren, TV4 sänder live från denna tradition- Magnus Andersson är bildproducent och Mattias Dahlin är A-ljud.
Maj HDS/TV4 Denna Majsöndag avgörs Elitloppet, ett av Sveriges största travlopp med 3 miljoner till i prispotten. Magnus Andersson flyger upp och är en av 16 fotografer.
Juni SVT, SM-veckan För tredje året i rad är det dags för SM-veckan, denna gången i Halmstad. M.A Film & TV AB fungerar som inslagsfotograf och redigerare
Juli TonArt/Eurosport, Falsterbo Horse Show Sveriges största utomhustävling för hästsport anordnas i Falsterbo i Julimånad. M.A Film & TV AB kommer att redigera sammandraget för utsändning i Eurosport.
Oktober TV4/HDS Magnus Andersson Även under hösten fortsätter HDS att att producera trav och galopp för utsändningar i TV4s plattformar. Magnus Andersson fortsätter att bildproducera och fotografera.
Januari TV4 Sporten Under 2011/2012 äger TV4 rättigheterna till Världscupen i skidskytte. Fotograf Magnus Andersson reser Europa runt och gör inramningen för TV4 Sporten.
Maj TV4 Sporten/ Hockey-VM Finland 2012 I maj spelas världsmästerskapen i Ishockey, Magnus Andersson är än en gång anlitad av TV4 för att bevaka ett mästerskap som ENG-fotograf och redigerare. Denna gång i Helsingfors, Finland.